PHYSIOLOGY, INCLUDING THE PHYSIOLOGY OF THE MASTICATORY APPARATUS. Part 2: The textbook for practical classes and independent work of students (masters) of the Faculty of Dentistry /edited by OS Zayachkivska.

Abstract

Нещодавно світ побачив навчальний посібник для практичних занять та самостійної роботи студентів (магістрів) стоматологічного факультету «Фізіологія, в тому числі й фізіологія жувального апарату» за редакцією професора Оксана Заячківської, підготовлений співробітниками кафедри нормальної фізіології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, виданий в університетському видавництві. Матеріал книги  організований у відповідності до робочої кафедральної програми, стандартів та критеріїв компетентності з дисципліни «Фізіологія, в тому числі й фізіологія жувального апарату» для студентів стоматологічного факультету, що відповідає вимогам та критеріям компетентності з точки зору доказової медицини та стоматології.

Актуальність та необхідність підготовки видання даного посібника ґрунтується на викладанні дисципліни фізіологія студентам-стоматологам, що базується на принципах формування у них клінічного мислення у спосіб вирішення клінічних задач та ситуаційних завдань для підготовки спеціалістів другого (магістерського) рівня знань у системі охорони здоров’я, у відповідності до освітньо-кваліфікаційних характеристик та освітньо-професійних програм підготовки спеціалістів стоматологічного профілю.

Downloads

Download data is not yet available.

Abstract views: 104
PDF Downloads: 81
Published
2020-04-15
How to Cite
1.
Zaporozhets T. PHYSIOLOGY, INCLUDING THE PHYSIOLOGY OF THE MASTICATORY APPARATUS. Part 2: The textbook for practical classes and independent work of students (masters) of the Faculty of Dentistry /edited by OS Zayachkivska. Proc Shevchenko Sci Soc Med Sci [Internet]. 2020Apr.15 [cited 2024Mar.28];59(1). Available from: https://mspsss.org.ua/index.php/journal/article/view/286